Zaslané poděkování za účast v projektu Ptačí hodinka

Milí pozorovatelé ptáků na krmítkách,

děkujeme za zaslání dat do 6. ročníku programu Ptačí hodinka. Doufáme, že jste si pozorování opravdu užili! Svou účastí jste poskytli důležité údaje o stavu našich přezimujících ptáků. Již nyní můžete sledovat průběžné výsledky z letošního sčítání. My mezitím pilně pracujeme na tom, abychom brzy mohli odhalit výsledky celkové.

Pokud jste Ptačí hodinku strávili s fotoaparátem v ruce, podělte se o své nejkrásnější fotografie se všemi účastníky – formulář k nahrání fotek naleznete ZDE! Ty nejpovedenější rádi použijeme k propagaci sčítání a ochrany ptáků.

Pokud chcete ještě více pomáhat ptákům, staňte se členem ČSO (pokud jím ještě nejste). Stanete se součástí největší organizace na ochranu ptáků a přírody v ČR a přímo tak podpoříte ochranu ptactva. Můžete (ale nemusíte) se pravidelně účastnit vycházek a exkurzí za ptáky, seminářů, konferencí, brigád, víkendů pro rodiny s dětmi, ochranářských i výzkumných programů…Čekají vás četné výhody pro členy, např. pobyt na terénních stanicích v krásné jihočeské přírodě, slevy v e-shopu ČSO či jejích partnerů a v neposlední řadě Ptačí svět – jediný časopis o volně žijících ptácích v Česku!

Za tým Ptačí hodinky,


Eliška Konopáčová
koordinátorka Ptačí hodinky 2024
Česká společnost ornitologická
Na Bělidle 34 Praha 5, 150 00

Projekt organizuje Česká společnost ornitologická (birdlife.cz) ve spolupráci s firmami: PlastiaZelená domácnostPROBIOČasopis Naše krásná zahrada a Časopis Venkov a styl.

Příspěvek byl publikován v rubrice Stalo se. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.